El centre de descoberta, recerca i documentació per a l'educació científica a les primeres edats, Lab 0-6, d'UManresa ofereix una nova extraescolar centrada en la ciència i l'experimentació per a infants de 4 a 7 anys.

L'activitat extraescolar «Tardes de ciència al Lab 0-6» es durà a terme dos dies a la setmana, les tardes de dimarts i dijous en sessions d'una hora i mitja perquè els infants s'acostin a la ciència. Durant les sessions, les educadores guien i acompanyen els infants per afavorir l'aprenentatge, la participació, la generació de preguntes i la promoció de la iniciativa personal en la resolució de reptes i en la comprensió dels fenòmens del món.

Aquesta és la segona de les novetats que presenta el Lab 0-6 aquest curs 2020-2021 amb l'objectiu de continuar la tasca de promoció de l'acostament de la ciència i l'experimentació als infants malgrat les noves circumstàncies vinculades a la pandèmia.

A més de la nova extraescolar, enguany es posa en marxa el «Lab itinerant 2 x 2», que s'ofereix durant els darrers tres mesos d'aquest any a les escoles per dur a terme activitats que desenvoluparan dues de les educadores.