Aquesta nit i la de demà l'Ajuntament de Manresa durà a terme les darreres actuacions per pavimentar trams de calçades malmeses incloses en el Pla de millora de l'Espai Públic 2020, que enguany havia planificat millores a 18.348 m2 de superfície de 20 emplaçaments de la ciutat i amb una inversió de 350.000 euros.

Avui, a la cruïlla del passeig del Riu amb carrer Baixada de la Reforma es tallarà al trànsit de vehicles del passeig del Riu, entre la rotonda de Sant Marc i el carrer Apotecari, i del carrer Baixada de la Reforma des de la plaça de la Reforma.

L'accés a guals al tram afectat per l'asfaltatge es farà sempre que l'estat dels treballs ho permeti. Es prohibirà l'estacionament del tram afectat pels treballs, que començaran a les 8 del vespre.

Demà, es tallarà al trànsit de vehicles el carrer Sant Joan de Déu al tram proper a la cruïlla amb la carretera del Pont de Vilomara.

L'accés al carrer Sant Joan de Déu (i Hospital Sant Joan de Déu) des de la carretera del Pont de Vilomara es farà pels carrers Josep Guitart i Oleguer Miró.

Es prohibirà l'estacionament del tram afectat pels treballs des d'avui a les 3 de la tarda. Els treballs s'iniciaran a les 8 del vespre.

També demà, a la cruïlla del carrer Guimerà amb el passeig Pere III (costat nombres parells) es tallarà al trànsit de vehicles pel Passeig entre el carrer Canyelles i el carrer Guimerà.

L'accés a guals al tram afectat per l'asfaltatge es realitzarà sempre que l'estat dels treballs així ho permeti.

Es prohibirà l'estacionament del tram afectat pels treballs des d'avui a les 3 de la tarda.

També en aquest cas, es tallarà el trànsit de vehicles després del pas de la darrera expedició del servei Bus Manresa.