L'alcalde de Manresa, Marc Aloy, i la presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) de Manresa, Tània Infante, han signat avui, dijous, un conveni pel qual es regulen les condicions d'atorgament d'una subvenció per un import de 32.500 euros per a les activitats de dinamització comercial que desenvolupa l'entitat comercial a la ciutat.

El conveni té per objectiu el suport econòmic del consistori a la UBIC en diferents conceptes com són les despeses de gestió de la dinamització del centre comercial urbà; incloent-hi el disseny i execució de les campanyes de dinamització comercial, planificació d'estratègies, implementació dels projectes d'actuació, cost salarial i de seguretat social del personal de gerència i administració de l'entitat, accions de comunicació, producció d'elements gràfics i de lloguer d'espais publicitaris a mitjans, entre altres temes.

Algunes de les actuacions recollides expressament en el conveni són les despeses d'organització de les fires Forastocks, Firastiu, Fira de Sant Andreu, a més de la resta d'accions de dinamització que organitzi l'entitat durant l'any.

Una entitat fundada el 1978

La UBIC de Manresa és una entitat fundada el 1978 que té per finalitat la representació, gestió, defensa i foment dels interessos comuns dels professionals adherits a títol de comerciants amb establiment fix de venda a la ciutat. És una associació d'àmbit local i sense ànim de lucre que gestiona el projecte de dinamització del centre comercial urbà i que al llarg de l'any organitza diferents accions de dinamització com fires i altres activitats.