Un veí de Manresa ha acabat ingressat en un hospital com a conseqüència de les ferides de caràcter molt greu que es va fer en una cama amb un producte químic quan presumptament estava robant en una empresa del Maresme.

Inicialment la policia va investigar l'home, de nacionalitat mar-roquina, per possibles connexions terroristes, segons va avançar la Cadena Ser i ha pogut confirmar l'ACN.

Va ser el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) qui va avisar, al voltant de les set de la tarda de divendres als Mossos d'Esquadra, que un home tenia cremades molt greus en una cama que no estaven produïdes per foc, sinó que eren causades per un producte químic, en concret nitrat d'amoni, segons la Cadena Ser. Aquest és un producte compatible amb la fabricació d'explosius.

Davant d'aquesta possibilitat, els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per veure si aquest home tenia vincles amb algun grup terrorista. Aquest fet, finalment, i després d'interrogar l'investigat, els agents el van descartar.

Segons van explicar fonts policials, en l'interrogatori l'home hauria confessat que va entrar a robar en una empresa del Maresme i que, accidentalment, un cop era allà, va posar el peu en un lloc on hi havia aquest agent químic explosiu que li va provocar les greus cremades a la cama que l'han acabat portant a l'hospital.