Un veí de Manresa ha acabat ingressat en un hospital com a conseqüència de les ferides de caràcter molt greu que es va fer en una cama amb un producte químic, quan presumptament estava robant en una empresa del Maresme.

Inicialment la policia va investigar l'home, de nacionalitat marroquina, per possibles connexions terriroristes, segons va avançar la Cadena Ser i ha pogut confirmar l'ACN.

Va ser el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) qui va avisar, al voltant de les set de la tarda de divendres als Mossos d'Esquadra, que un home tenia cremades molt greus en una cama que no estaven produïdes per foc, sinó que eren a causa d'un producte químic, en concret nitrat d'amoni, segons la Cadena Ser. Aquest és un producte compatible amb la fabricació d'explosius.

Davant d'aquesta possibilitat, els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per veure si aquest home tenia vincles amb algun grup terrorista, un fet que finalment, i després d'interrogar l'investigat, els agents van descartar.

Segons van explicar fonts policials, en l'interrogatori, l'home, hauria confessat que va entrar a robar en una empresa al Maresme i que, accidentalment, un cop era allà va posar el peu en un lloc on hi havia aquest agent químic explosiu que li va provocar les greus cremades a la cama que l'han acabat portant a l'hospital.