L'Associació de Veïns de la Carretera Santpedor va celebrar recentment l'assemblea general ordinària de socis del 2020 que, per motius de la covid i de la normativa sanitària, es va haver d'ajornar fins ara. El punt central de la sessió va ser la renovació per a quatre anys més de la junta directiva amb Carles Boix al capdavant, atès que aquest 2020 exhaurirà els seus quatre anys de mandat.

L'assemblea es va celebrar al pati del local social de l'ens veïnal amb la gent separada convenientment i portant mascareta. A banda de Boix com a president, repeteixen en el càrrec Jaume Canudes i Antoni Pérez com a sotspresidents (el darrer, de la vocalia d'enterraments); Roser Brunet i Claudi Codina com a tresorers, i Caterina Geli com a secretària. A banda, hi ha set vocals.

Carles Boix ja fa setze anys que és al capdavant de l'associació, la qual cosa el converteix en un dels presidents veïnals més veterans de Manresa. L'Associació de Veïns de la Carretera Santpedor, que és el barri més poblat de la ciutat, es va constituir l'any 1977.