La Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UViC-UCC) i l'escola de disseny i engi-nyeria Elisava de Barcelona, han signat un contracte federatiu que suposa la incorporació de la Fundació Elisava dins l'estructura universitària de la UVic-UCC.Fins ara el centre estava adscrit a la Universitat Pompeu Fabra.

L'acord el van signar la presidenta de la Fundació Universitària Balmes -entitat titular de la UVic-UCC- i alcaldessa de Vic, Anna Erra; i el president del patronat de la Fundació Elisava, Ramon Benedito. A la formalització de l'acord hi van assistir el secretari general d'Empresa i Coneixement, Jordi Cabrafiga; el rector de la UVic-UCC, Josep Eladi Baños, i també hi va intervenir el conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa.

L'acte es va celebrar al Palau Robert de Barcelona, el mateix lloc on l'abril del 2013 Manresa i Vic van firmar la creació de la federació universitària entre les dues ciutats, el que va suposar el naixement ja el curs 2014-2015 de la nova Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.