Valentí Junyent, president del grup municipal de Junts per Manresa, ha assegurat a Regió7 que una de les seves prioritats com a president del grup municipal de Junts per Manresa i primer tinent d'alcalde, regidor de Presidència i Hisenda de l'Ajuntament és mantenir el grup municipal que encapçala "aliè a les picabaralles polítiques" entre Junts per Catalunya i el PDeCAT.

Junyent considera que els esforços a nivell local s'han de centrar a "preservar el compromís amb la governabilitat i amb la ciutat" i que l'estira i arronsa entre Junts per Catalunya i el PDeCAT s'haurà de dirimir en altres àmbits que no són el del grup municipal de l'Ajuntament de Manresa on es governa la ciutat en coalició amb ERC.

Cal recordar que Antoni Massegú ha substituït en el càrrec de director dels Serveis Territorials de la Presidència de la Generalitat a la Catalunya Central a Ivet Castaño un cop destituïda aquesta. Castaño és la presidenta del PDeCAT al Bages.

Junyent ha insistit que treballarà per "preservar els vuit regidors escollits pels ciutadans i la diversitat d'un grup municipal que està al servei de la ciutadania i compromès en l'execució del programa de govern"

El president del grup municipal de Junts per Manresa, alcalde de la ciutat entre el 2011 i el 2020, ha volgut posar en valor la feina feta per Antoni Massegú com a regidor d'Ensenyament i Universitats i portaveu del govern i ha celebrat que pugui continuar aportant el seu esforç al grup municipal com a regidor d'Esports. L'ha felicitat per la nova responsabilitat i ha afirmat que la remodelació ha estat àgil i factible perquè el grup municipal de Junts conté "persones suficientment preparades per assumir les contingències".

Junyent ha destacat la "ràpida" remodelació del govern municipal i la "capacitat" de Josep Gili per assumir les responsabilitats de cinquè tinent d'alcalde i regidor delegat d'Ensenyament i Universitats.