L'Ajuntament de Manresa promou una jornada per reflexionar sobre el model de cuidar que volem a la ciutat. Sota el títol «Cuidem i ens cuidem. Manresa, ciutat cuidadora», la iniciativa pretén debatre i consensuar els reptes que té Manresa per avançar cap a un nou model de cuidar.

La jornada es farà en format virtual el 17 de novembre i s'ha organitzat de manera conjunta amb la UManresa i la Fundació Mémora. Es farà a través de la plataforma Zoom, de 10 del matí a 1 del migdia, i comptarà amb persones expertes en aquesta temàtica. Està dirigida a tota la ciutadania, persones representants d'entitats, professionals dels àmbits de la salut, social o comunitari, entre altres. És gratuïta i la inscripció es pot fer a través d'Internet a l'enllaç que hi ha a la web municipal.

La jornada també servirà per donar el tret de sortida al projecte «Manresa, ciutat cuidadora», que s'està impulsant des de l'Ajuntament amb la col·laboració de diferents agents del territori i amb la complicitat d'entitats, institucions, persones cuidadores, persones cuidades, professionals i veïnat, entre altres. L'objectiu és establir una xarxa comunitària que defineixi aquest nou model.

A 1/4 d'1 del migdia hi haurà una torn obert de preguntes.