L'Ajuntament i l'Assemblea local de Creu Roja de Manresa han signat dos convenis de col·laboració perquè l'entitat assistencial dugui a terme diversos projectes d'interès social, alguns dels quals ja funcionen de fa temps. Suposen una injecció de 149.500 euros per l'entitat.

El primer dels convenis, amb una subvenció de 99.500 euros, estan destinats a la gestió de projectes com el centre obert Casal-Ot, el programa Joves del Nucli Antic o bé la gestió de la ludoteca Ludugurus, a més a més d'altres iniciatives socials i de foment del voluntariat.

El segon conveni té una dotació de 50.000 euros que es destinaran a targetes de pagament de productes d'alimentació a famílies derivades de Serveis Socials de l'Ajuntament. Es tracta d'una iniciativa per pal·liar de forma puntual la situació de famílies vulnerables per cobrir les seves necessitats bàsiques d'alimentació.

L'acte de signatura va anar a càrrec de l'alcalde de Manresa, Marc Aloy, i el president de l'entitat manresana, Miquel Riera. També hi va assistir la regidora d'Acció i Inclusió Social, Mariona Homs.