Manresa Turisme ofereix, a partir d'aquest diumenge 15 de novembre, circuits d'orientació per l'Anella Verda de Manresa, pensats per fer en família o grups bombolla d'un màxim de cinc persones. Es tracta d'un circuit d'uns 4-5 km aproximadament, pensat per a tota mena de públic, on a través d'un mapa que es lliurarà a cada grup s'aniran buscant un seguit de fites fins a completar el recorregut. Una manera de gaudir del paisatge natural que envolta la ciutat, tot fent un joc de descoberta.

L'activitat s'iniciarà amb una explicació a càrrec de Dinàmic Guies, que lliuraran el mapa al grup, explicaran el funcionament de l'activitat així com els elements més destacats o singulars de la ruta que faran. Tot seguit, el grup durà a terme l'activitat seguint el mapa fins a tornar al punt inicial, on faran la cloenda de la proposta.

L'activitat podrà fer-se els dies 15, 22 i 23 de novembre, sortint i acabant a la Torre Lluvià de Manresa, entre 2/4 de 10 del matí i la 1 del migdia, en grups esglaonats cada deu minuts i amb un cost de 15 € per grup de màxim 5 persones. Per tal de garantir els aforaments i el correcte funcionament de l'activitat, serà imprescindible fer reserva prèvia a través d'aquesta web on s'haurà d'escollir una de les sessions disponibles.

Aquesta activitat compleix tots els protocols de seguretat marcats per la situació de pandèmia.