Una persona ha mort aquest diumenge per coronavirus a l'hospital de Sant Andreu de Manresa. Amb aquesta ja són 23 les defuncions per covid-19 que acumula en aquesta segona onada de l'epidèmia i 87 des de l'inici de l'emergència sanitària.

Segons dades de la Fundació Sant Andreu Salut, al centre ara hi ha 66 persones ingressades per covid-19. En les últimes hores, a part d'aquesta mort, al centre tres persones que ja estaven ingressades han donat positiu i han estat aïllades mentre que una persona ha rebut l'alta a l'hospital d'aguts.

Des del 15 d'octubre, a l'Hospital de Sant Andreu hi ha hagut 129 persones ingressades, s'han produït 25 altes (5 a residència, 19 a casa i 1 alta hospitalària) i 15 persones han estat 'negativitzades'.

L'Hospital de Sant Andreu és un centre d'atenció intermèdia que actualment està donant cobertura a l'hospital d'aguts de la comarca (Althaia), per la qual cosa, una part important de les persones provenen d'allà. Es tracta, majoritàriament, de malalts crònics complexos i d'edat avançada, per la qual cosa, són perfils fràgils.