Projectes de fusteria, mobles a mida, cuines i banys de disseny, portes, parquets i acabats de qualitat. El catàleg de serveis i productes de Nahu és ampli i l´experiència de més de 25 anys al sector de la fusta els avala. L´empresa, amb Jordi i Manuel Navarrete al capdavant, fa un pas més amb l´obertura de la botiga Nahu Projects, a Manresa, per oferir exposició de mobiliari als clients i mostres de materials.

Treballen per a empreses i per a particulars, «un sector que volem potenciar», assegura Jordi Navarrete. La botiga complementa el taller de Santa Maria d´Oló i és un bon aparador per donar a conèixer l´oferta. «Assessorem al client i li oferim un projecte complet, personalitzat i a mida, segons les seves necessitats», remarca. L´excel·lència és la seva meta, per això darrere de cada feina hi ha un equip de persones que busquen la perfecció de cada detall. La plantilla de Nahu Projects la formen actualment vuit treballadors, i la intenció «és créixer». El nou establiment ha de permetre arribar a més clients particulars, «a tots aquells que volen reformar la cuina, el bany, canviar les portes... i que necessiten posar-se a mans de professionals», comenta Jordi Navarrete. El ventall de possibilitats és ampli: «Oferim moltes opcions, totes amb garanties de qualitat», i amb la filosofia que «cada moble és únic».

Nahu Projects afronta nous reptes amb l´obertura del nou local però manté l´essència de fusteria de qualitat i mobiliari a mida, amb noves tècniques, estils i materials. «Per exemple, la tendència actual en fusta són els laminats i els acabats mate», assenyala Navarrete.