La Fundació Althaia ha editat el llibre Els hospitals a Manresa. Història d´una transformació, que es presentarà avui, a les 11 del matí, pel canal Instagram Live de la institució, davant la impossibilitat de celebrar un acte presencial per la pandèmia de la covid-19. Hi intervindran els metges Armand Rotllan i Francesc Sant i la infermera Marcel·la Sarró, que faran una breu pinzellada per la història sanitària recent de Manresa.

El llibre fa un recorregut en el temps per mostrar les petites i grans transformacions que ha viscut l´atenció sanitària a Manresa durant el segle XX i fins a l´actualitat, i inclou una part fotogràfica molt interessant. S´ha editat a través de Parcir Edicions Selectes amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat, el Col·legi de Metges de Barcelona, el Col·legi Oficial d´Infermeres i Infermers de Barcelona i la Fundació Dr. Antoni Esteve.

Es pot adquirir al quiosc de l´Hospital de Sant Joan de Déu i a les llibreries de Manresa per un preu de 25 euros. Els beneficis es destinaran íntegrament a la millora de l´atenció a infants i joves de la Fundació Althaia.