Manresa Turisme ha dissenyat una campanya per a Instagram en format de calendari d´advent sota el lema «Manresa. 24 espais, 24 inspiracions», on cada dia, entre l´1 i el 24 de desembre, es penjarà la foto d´un recurs o espai turístic de Manresa que es vincularà amb 24 frases inspiradores de 24 personatges que formen part del Pou de Llum de Manresa.

Aquest pou, que forma part dels 22 punts de la ruta ignasiana, recorda el punt on Ignasi de Loiola va rebre la màxima inspiració durant la seva estada a la ciutat, fet que també va inspirar l´artista xilè Fernando Prats per crear una acció efímera de la qual queda l´obra ubicada sota el barri de la Balconada de Manresa. El pou el tanca una placa on consten 114 noms de dones i homes de diferents nacionalitats, religions, cultures i períodes històrics les reflexions dels quals han servit per inspirar els altres en algun moment.

Per dinamitzar la campanya, cada final de setmana es durà a terme un sorteig entre totes les persones que hagin compartit la publicació a les seves històries d´Instagram i siguin seguidors de @manresaturisme. Es regalaran quatre paquets d´estada al Bages de cap de setmana. El primer sorteig es va fer públic ahir, i els següents seran els dies 12, 19 i 26.