Dues persones més han mort a la Fundació Althaia de Manresa a causa de l'epidèmia de coronavirus. Amb aquestes ja són catorze les víctimes mortals comptabilitzades aquest mes en centres assistencials de la ciutat, el que vol dir que la covid-19 provoca més d'una víctima mortal diària a Manresa.

Les dues noves defuncions eleven a 207 les que s'han produït durant l'epidèmia a la Fundació Althaia. Sumades a les 89, de les quals 25 durant la segona onada, comptabilitzades a l'Hospital de Sant Andreu situen en 296 la xifra global de morts a centres sanitaris de Manresa atribuïdes a l'epidèmia.

La Fundació Althaia té avui 56 pacients ingressats en l'àrea covid-19. Des de principis de mes hi ha hagut una lleugera tendència a la baixa en el nombre d'ingressats per coronavirus. L'1 de desembre n'hi havia 63.

La dada acumulada d'altes de pacients ingressatsdes des del març és de 1.420. A principis de mes eren 1.398.

La Fundació Althaia va comunicar dimecres quatre noves morts per covid, que van elevar la xifra total a la capital del Bages fins a 294. Aquestes defuncions es va produir des del cap de setmana passat fins dimarts