L´alberg de Manresa ha posat en marxa un nou servei gestionat per Creu Roja per acollir persones que no tenen un domicili adient per fer un aïllament correcte en cas de patir la covid. Demà diumenge a 2/4 de 12 del migdia el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Chakir el Homrani , i el president de Creu Roja a Catalunya, Josep Quintet, visitaran l´equipament. També hi serà present l´alcalde de Manresa, Marc Aloy.

Durant la visita es presentarà un nou conveni per valor de 4 milions d´euros entre el Govern i l´entitat assistencial contra la pobresa i la malnutrició infantil.

L´acord té com a objectiu garantir l´alimentació infantil de les famílies en situació d´extrema vulnerabilitat. Aquest conveni permetrà a Creu Roja comprar i distribuir aliments i kits d´emergència que es faran arribar a les famílies amb infants i adolescents en situació de precarietat econòmica a tot el país.

Des de l´inici de la pandèmia i l´emergència sanitària Creu Roja ha prestat ajuda a més de mig milió de persones, i 35.000 d´elles van demanar suport a l´entitat per primera vegada.