Una peça musical de Manel Camp, amb lletra de Joan Barbé, és la felicitació nadalenca que el Consell de Gent Gran i el Consell de Joves de Manresa ofereixen a la ciutadania aquestes festes. Es tracta d´una cançó original que es va estrenar el passat 1 d´octubre durant l´acte per commemorar el Dia Internacional de la Gent Gran que es va celebrar al Kursaal. Ja llavors també hi va haver participació intergeneracional.

La regidora d´Infància, Joventit i Persones Grans, Rosa M. Ortega, ha explicat que la felicitació representa la continuïtat del treball conjunt i intergeneracional que es va dur a terme a la gala i que «va permetre obrir un camí de treball conjunt entre els dos consells». Amb la peça musical segueix el treball conjunt per «fer arribar l´escalf, la solidaritat i l´abraçada dels membres dels dos consells en forma de cançó. Volem acompanyar les emocions d´aquests dies amb un missatge d´esperança i de companyonia perquè ningú se senti sol».

La cançó es pot trobar al canal Youtube de l´Ajuntament de Manresa. Al videoclip es poden veure imatges de l´esmentada gala del Kursaal, de l´enregistrament de la cançó, de membres dels dos consells i de gent escrivint a l´arbre dels desitjos de la Plana de l´Om.

També se´n farà difusió a través de les xarxes socials de l´Ajuntament i en espais publicitaris de la ciutat, on hi haurà un QR per escoltar la cançó.

La peça està interpretada per l´Orfeó Manresà i la coral Escriny. Les percussions són a càrrec de Lluís Ribalta, i el propi Manel Camp la interpreta al piano.

La tonada diu: «us regalem una cançó amb notes d´esperança per superar la por». L´Ajuntament repartirà targetons com a postals de Nadal amb la lletra sencera de la cançó.