Ivet Castaño, Joan Calmet i Joan Carles Lluch són els tres polítics del Bages que ocuparan un lloc a les llistes del Partit Demòcrata (PDeCAT) a les pròximes eleccions al Parlament. Castaño serà la bagenca més ben situada a la candidatura que lidera la igualadina Àngels Chacón, però a hores d'ara encara no se sap quin serà el seu lloc definitiu.

Castaño és la presidenta comarcal del Partit Demòcrata al Bages i, fins fa ben poc, directora dels serveis territorials de Presidència a la Catalunya Central. Joan Calmet és regidor de Turisme i Projecció a Manresa. Joan Carles Lluch és alcalde de Rajadell i membre de l'executiva comarcal del Partit Demòcrata Bages. Tots tres han coincidit en el fet que «el Bages és una comarca amb un pes prou important en nombre d'associats i de càrrecs electes per estar ben representada en aquesta llista, a més de ser un territori molt actiu i amb molts actius».

L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, serà el representant de l'Anoia a les llistes del PDeCAT. Al Moianès hi haurà el president de la formació a la comarca, Àlex Mur. L'alcalde de Gironella, David Font, serà el representant del Berguedà, i Jordi Selga, actual alcalde de Guixers, el del Solsonès.

La llista definitiva s'haurà d'aprovar al pròxim consell nacional del partit.