La nau principal de l'antiga fàbrica de l'Anònima serà el cor que farà bategar la 35a edició del Campi qui jugui, a la què no s'hi ha volgut renunciar perquè al virus també se'l combat amb lleure i cultura si s'apliquen totes les mesures de seguretat.

Durant set dies, fins al dia 2, hi haurà set espectacles a l'Anònima -amb sessions a les 5 i a les 7 de la tarda- on s'han habilitat 136 places per sessió amb cadires convenientment separades.

A més, el dia 3 s'oferirà un joc de pistes, a les 11 del matí, i un escape room virtual, a les 6 de la tarda. El dia 4, al teatre Kursaal tindran lloc dues actuacions del grup Xiula, a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda.

Les entrades per als espectacles de l'Anònima estan a la venda a través de campiquijugui.cat. Per al concert de Xiula caldrà comprar les entrades a Kursaal.cat. Els infants podran gaudir presencialment, a l'Anònima, d'espectacles de titelles, màgia, música i circ. A cada espectacle s'hi vincula un taller virtual per fer a casa. Els infants assistents podran recollir el material a la sortida de l'espectacle. Les representacions també es podran seguir en directe per Internet a través del canal de YouTube del Campi.