Manresa Turisme posa a la venda a partir d'avui unes mascaretes que, alhora que protegeixen, serveixen per promocionar la ciutat.

El disseny l'ha creat la marca manresana Killing Weekend i permet lluir dos models en una sola mascareta, que és reversible. Per una banda, amb tons blaus, es barregen les imatges de la Seu, de la Cova i del carrer del Balç, els tres principals recursos turístics de Manresa. L'altra cara és negra. Les dues cares porten el lema Manresa, cor de Catalunya.

Es tracta d'una mascareta de teixit certificat FP2, reversible i amb un regulador per ajustar-la a totes les faccions i dur-la penjada al coll quan no es fa servir. La voluntat és anar ampliant les propostes de mascaretes de Manresa Turisme a altres proveïdors locals.

S'han posat a la venda avui a un preu de 15 euros a l'Oficina de Turisme, que és oberta de dilluns a dijous de 10 del matí a 2 del migdia; els divendres i dissabtes, de 10 a 2 i de 5 a 7 de la tarda i els diumenges de 10 a 2. El proper dia 1 de gener romandrà tancada.