El despreniment de la cornisa d'un edifici de quatre plantes situat a la carretera de Vic de Manresa ha obligat a tallar aquesta via al trànsit a primera hora d'aquest dilluns al matí. L'incident s'ha produït a les 6.15 h del matí, quan el voladís del capdamunt de la façana del bloc de pisos del número 34 ha caigut a la via pública, impossibilitant la circulació al tram afectat.

La carretera de Vic s'ha tallat des de l'altura del número 34 fins a la confluència amb la muralla del Carme. Inicialment no es permetia el pas de cap vehicle, però al cap d'una estona s'ha obert un carril i es donava pas alternatiu. La Policia Local de Manresa regula el trànsit.

Les parts de cornisa que s'han desprès han malmès quatre vehicles que hi havia aparcats just a sota, segons fonts dels Bombers, que han enviat fins a set dotacions al lloc dels fets. Efectius dels Bombers han retirat amb un camió grua tot el voladís en mal estat que era a punt de caure i han avisat l'arquitecte municipal.

Despreniment d'una cornisa a la carretera de Vic

Despreniment d'una cornisa a la carretera de Vic

Segons les mateixes fonts, a l'interior de l'edifici només hi havia tres persones a l'hora que ha tingut lloc el despreniment. Se'ls ha recomanat quedar-se dins els seus domicilis per evitar que sortissin al carrer i poguessin patir danys. Ningú ha resultat ferit. La zona ha quedat abalisada a l'espera que es pugui realitzar un sanejament complet de la façana.