El Campi qui Jugui, que va obrir les seves portes el passat 27 de desembre i que es va allargar fins aquest dilluns, va cloure l'edició d'enguany amb un concert del grup musical infantil Xiula al teatre Kursaal.

El Saló de la Infància i la Joventut „que enguany ha arribat a la seva 35a edició i que, any rere any, aplega centenars d'infants de Manresa i de la Catalunya Central„ s' ha realitzat en aquesta ocasió en un format especial, amb l'objectiu d'adaptar-se a les mesures sanitàries antipandèmia. En total, han estat prop de 2.500 persones les que han gaudit del Campi.

A diferència de les edicions anteriors, el certamen ha combinat dos formats: el presencial i virtual.

En primer lloc, els infants han pogut gaudir de diferents espectacles (titelles, màgia, música i circ) que s'han representat a l'Anònima, amb dos passis diaris (un a les 17 h i l'altre a les 19 h).

En total, hi han assistit 1.346 persones. Al mateix temps, aquestes actuacions s'han pogut seguir en directe des del canal de YouTube del Campi Qui Jugui, que ha acumulat més de 500 visualitzacions.

A la sortida dels espectacles, l'organització ha donat un pack taller a cada infant perquè el pogués fer a casa. En total, s'han confeccionat 1.120 packs.

A banda dels espectacles a l'Anònima, l'edició d'enguany també ha comptat amb un escape room virtual i familiar, en el qual s'hi van connectar 115 persones, i un joc de pistes per conèixer diferents racons emblemàtics de la ciutat, que va comptar amb la participació de 168 persones, repartides en 29 grups bombolla.

El cost de les entrades ha estat de 2 euros per persona (els infants de 0 a 3 anys no han hagut de pagar). Entre els espectacles de l'Anònima i el joc de pistes, s'han recollit més de 2.800 euros, que es destinaran a projectes infantils i socials de la ciutat. Al llarg dels propers mesos s'anunciarà l'entitat o entitats beneficiàries.