Un dia més l'epidèmia de coronavirus s'ha cobrat víctimes mortals hospitalitzades a Manresa. La Fundació Althaia ha comunicat tres decessos més a causa de l'epidèmia, amb aquests el còmput global de víctimes de la covid-19 que han mort als centres assistencials de la ciutat s'eleva a 354, trenta de les quals aquest mes de gener.

Dels 354 decessos que s'han produït en centres assistencials de la ciutat a causa de l'epidèmia 247 han tingut lloc a la Fundació Althaia i 107 a Sant Andreu.

Avui hi ha 104 persones hospitalitzades a Althaia a causa del coronavirus i aquesta institució ha donat fins al dia d'avui 1.732 altes.

En aquest marc d'afectació de l'epidèmia, l'Hospital de Sant Andreu ha reobert una unitat Covid amb capacitat per a 17 llits.

D'aquesta forma el centre passa a tenir 44 llits per atendre pacients amb coronavirus. La capacitat es reparteix en tres units dins la zona d'aïllament de la planta 2.

L'increment d'ingressos de pacients amb covid-19 procedents de residències ha fet que l'Hospital de Sant Andreu torni a obrir, des d'avui, una unitat per atendre'ls. Es tracta de la Unitat 3A, amb una capacitat de 17 llits.