Entre avui i diumenge es faran els darrers treballs a la nova calçada de la via de Sant Ignasi i de l'avinguda de Bertrand Serra, amb la pavimentació de l'última capa i la senyalització horitzontal i vertical, motiu pel qual es realitzaran diversos talls de trànsit durant aquests tres dies.

Avui, es pavimentarà l'avinguda de Bertrand i Serra, entre la carretera del Pont de Vilomara i la rotonda amb el carrer de Joan XXIII. Es tallarà al trànsit de vehicles l'avinguda de Bertrand i Serra entre la carretera del Pont i la rotonda, sense afectar al trànsit de la rotonda. Els treballs de la cruïlla de la carretera del Pont amb l'avinguda de Bertrand i Serra i el carrer de Sant Joan d'en Coll es realitzaran en dues meitats mantenint un carril de circulació; en moments puntuals es desviarà el trànsit pel passatge de la Mercè.

Demà, es pavimentarà la via de Sant Ignasi, entre el carrer de Vidal i Barraquer i la rotonda del Joan XXIII (rotonda inclosa) i diumenge, es farà la senyalització. Aquests dos dies també hi haurà afectacions.