La junta del Casal de la Gent Gran de la Font dels Capellans han volgut puntualitzar que «els usuaris del casal no ens oposem a l'obra de l'avinguda dels Països Catalans que uneix la plaça de Prat de la Riba amb el carrer de Viladordis. Sí, però, que ens oposem fermament a l'enllaç que el govern municipal presidit per l'alcalde Marc Aloy pretén realitzar tot prolongant el carrer de Granollers i que afecta considerablement el jardí de la residència; un 50% de la superfície verda actual». Fa notar que les manifestacions sobre aquest tema de l'alcalde i el regidor d'Urbanisme, David Aaron López, «estan causant molta confusió entre els ciutadans».

Recorda que «al lateral oest de la residència hi ha el carrer de Concepció Piniella que ja està previst que enllaci amb la nova avinguda. I a menys de 100 metres de la residència hi ha prevista una rotonda que també connectarà amb el barri de la Font dels Capellans». Remarca que «l'enllaç projectat provocarà una disminució de la qualitat de vida dels residents actuals i hipotecarà el benestar dels futurs estadants, així com dels usuaris del Casal de Gent gran de la Font». A més, «provocarà que l'edifici de la residència quedi totalment envoltat de trànsit rodat pels quatre costats».

Exposa diversos interrogants sobre les repercussions d'aquesta actuació. «Permetrem un nou desastre urbanístic a la ciutat que afectarà el benestar d'unes persones grans? Permetrem la destrucció del jardí inaugurat l'any 1988 que és font d'alegria per als residents ? Permetrem, una vegada més, malbaratar els diners dels contribuents amb un enllaç viari totalment innecessari?». Finalment, demana salvaguardar «l'equipament assistencial tal com és actualment per a gaudi dels estadants i dels usuaris, els d'avui i els de demà!»