La Fundació Althaia va comunicar ahir dues defuncions més a causa de l'epidèmia a les seves instal·lacions. Amb aquestes morts el nombre de víctimes als centres assistencials de la ciutat s'eleva a 372, 258 a Althaia i 114 a Sant Andreu.

Va ser el 15 de desembre quan es va creuar la barrera de les tres-centes defuncions a causa de l'epidèmia als centres assistencials de la ciutat, i en un mes i mig n'hi ha hagut setanta-dues més i cada dia la xifra total s'acosta més a les quatre-centes morts.

Totes aquestes dades mostren una mitjana de víctimes mortals superior a una al dia i donen idea de la gran afectació que està tenint, també, la tercera onada a la ciutat i el cost que està suposant en pèrdua de vides humanes.

A data d'ahir, les dades referents a l'afectació del coronavirus SARS-CoV-2 a la Fundació Althaia eren de 82 pacients ingressats en l'àrea d'Althaia de covid-19, 1.829 altes a pacients ingressats (dada acumulada des del març del 2020) i 258 defuncions.

Les dades mostren que s'han comptabilitzat 24 altes donades més i dotze ingressats menys que dimarts. Així que hi ha una lleugera reducció del nombre d'ingressats per l'epidèmia a Althaia que torna al nivell de finals de desembre després d'arribar a 120 el dia 11 de gener.