Manresa celebrarà aquest diumenge, 7 de febrer, el Carnestoltes Infantil, un acte que enguany, a causa de la pandèmia de la covid, ha substituït la tradicional rua pels carrers de la ciutat per un doble concert a l'edifici de l'Anònima.

L'espectacle, que ha exhaurit les entrades, anirà a càrrec del grup Ambauka i es titula "De cap per avall", amb un concert d'una hora de durada amb dos passis, un a les 11 i l'altre a les 13 h, amb un aforament de 370 localitats per passi. Des de l'organització s'anima als infants a assistir-hi disfressats i es recomana a tothom que siguin 30 minuts abans de l'inici del concert a l'entrada de l'edifici de l'Anònima, al carrer Llussà, 9.

Totes les persones que no hagin aconseguit entrada o vulguin completar la jornada matinal, el mateix diumenge a 18 h tindran l'oportunitat de seguir on-line la projecció de la pel·lícula musical i d'aventures "Ambauka i el fantasma Bubú" (40') i poder escoltar les cançons del concert. Es podrà seguir clicant als bàners específics de la web de l'Ajuntament o Manresa Cultura, o directament en aquest enllaç.

El concert està adaptat als protocols covid-19 per la Cultura Segura. En cas de pluja continuada, l'acte se suspendrà.