El portaveu del grup municipal d'ERC, Pol Huguet, va sorprendre la resta de regidors i el mateix alcalde quan al darrer ple municipal va llegir un rap escrit per ell en defensa de Pablo Hasél.

Sense cantar, però entonant, Huguet va llegir «Rap Hasél», que deia «som en un país on pots insultar qualsevol persona,/ i rebentar caps de votants a cops de porra,/ però no se t'acudís cremar una bandera espanyola;/ fotre't amb qualsevol Borbó amb corona,/ o acabaràs a la garjola en ben poca estona».

El polític republicà va continuar: «Un Estat que condemna músics per cantar,/ és un Estat que fa venir ganes de vomitar,/ per això és normal que molts en vulguem marxar,/ desitjant viure en una República com les de nord enllà».

I va acabar dient: «Un país on l'insult, la crítica i la discrepància,/ siguin rebatuts amb arguments i democràcia,/ però on ningú, mai més, hagi de viure amb por,/ per ser poeta, raper, polític o cantautor./Visca la llibertat d'expressió!». Els votants a favor de la moció de suport a Hasél, Fem, ERC i Junts, van aplaudir.