La Fundació Damm i la Fundació Ebro han donat 2.500 quilos d'arròs SOS i La Cigala a la Fundació del Convent de Santa Clara de Manresa, entitat que promou l'atenció a persones amb risc d'exclusió social per garantir els seus drets com a ciutadans.

Àlex Galí, coordinador general de la Fundació Damm, es va desplaçar fins a Manresa per conèixer de primera mà la tasca de l'entitat manresana. La seva directora, sor Lucía Caram, va mostrar a Galí el magatzem situat a la Pirelli des del qual es distribueixen les ajudes destinades a cobrir les necessitats bàsiques de més de 2.000 famílies de la zona a través de la plataforma d'aliments.

A la Fundació del Convent de Santa Clara, un equip multidisciplinari format per 250 voluntaris, entre empresaris, jubilats, treballadors i estudiants, treballa a ple rendiment per fer front a la manca de recursos essencials amb què es troben molts ciutadans.Les accions

Aquesta és la primera acció que la Fundació Ebro i la Fundació Damm realitzen de manera conjunta, amb l'objectiu d'arribar a més persones. La Fundació Ebro és l'òrgan impulsor de les actuacions desenvolupades pel Grup Ebro Foods en el marc del seu compromís socioambiental i la creació de valor a les comunitats en les quals opera. Les principals àrees de treball de la fundació són, fonamentalment, cinc: la donació d'aliments, la posada en marxa de programes en els àmbits de l'alimentació i de la nutrició, el foment de l'agricultura sostenible, el progrés socioeconòmic de les seves àrees d'influència i l'impuls de projectes en matèria d'educació, d'emprenedoria i d'accés al treball. En cadascuna desenvolupa iniciatives que articula directament o bé amb altres entitats.