La UPC Manresa va obrir per primera vegada aquest any les portes de manera telemàtica per donar a conèixer els estudis, les sortides professionals i les instal·lacions de la universitat als futurs estudiants. S'hi van inscriure 250 alumnes potencials.

Amb aquestes trobades es pretén que les persones interessades en les titulacions universitàries que s'imparteixen a la UPC Manresa tinguin accés a la mateixa informació que tindrien si assistissin a una jornada de portes obertes presencial. Pel que fa a les instal·lacions, ofereix vídeos i fotografies de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa i de la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa elaborats amb la participació d'estudiants de la UPC. Es va dividir en tres franges horàries: una al matí per a grups de centres de secundària, que hi van accedir des dels seus centres, i dues a la tarda sobre els estudis de grau i de màster.

Durant el curs hi ha previstes més jornades de portes obertes, així com sessions informatives sobre els màsters que ofereix el cetre. Se n'han programat per als dies 24 d'abril, 15 de maig i 15 de juny. La inscripció es pot fer a les pàgines: www.epsem.upc.edu/ca /portes-obertes/ i www.epsem.upc.edu/ca/si-masters/