Als centres de secundària de Manresa la vaga d'ahir va ser seguida de manera molt irregular, si bé va tenir incidència en tots. Pel que fa al professorat, pràcticament va ser testimonial. La podien seguir els alumnes a partir de tercer d'ESO.

A l'institut Lacetània, no la va seguir cap professor; als cicles formatius de grau mitjà, un 33% de l'alumnat, i als cicles formatius de grau superior, un 25%. A ESO, un 30% dels grups de tercer i un 60% dels de quart, i al batxillerat, 26 alumnes dels 200 que hi ha.

Al Lluís de Peguera, van faltar dos professors; a tercer i a quart d'ESO, no van anar a classe mig centenar dels 300 alumnes, i a batxillerat, de 470 alumnes, només van anar a classe una vintena.

A l'institut Cal Gravat no va faltar cap professor i, a partir de tercer d'ESO i fins a segon de batxillerat, van faltar entre un 25 i un 40% dels alumnes, depenent del curs.

A l'Institut Sis, va fer vaga un 30% del professorat; un 70% dels alumnes de tercer d'ESO i un 50% dels de quart.

Al Pius Font i Quer, tres professors dels 62 que hi exerceixen i, entre tercer d'ESO (81) i el batxillerat (77), 158 alumnes dels 700 que van a aquest centre van fer vaga. Van haver de portar una sol·licitud i, a posteriori, el justificant de les famílies.

Al Guillem Catà, van seguir la convocatòria dos professors de prop d'un centenar. Disset grups dels cicles formatius de grau mitjà i superior dels 35 que hi ha entre matí i tarda, van fer vaga, i de tercer d'ESO a segon de batxillerat, en van fer quatre grups de deu.