Dins dels actes programats enguany en el marc de Manresa 2022, aquest dijous, a les 7 de la tarda, es presentarà a l'auditori de l'Espai Plana de l'Om «Travessa cap al 2022: un any de reflexió ciutadana». Un programa organitzat pel grup Inspiració 2022 amb la col·laboració de l'Ajuntament, Manresa 2022 i UManresa-FUB. Durarà un any: del 25 de març del 2021 al 25 de març del 2022.

La programació, oberta a tots els públics i entitats, pretén inspirar i ajudar a fer aportacions concretes en diferents àmbits de la vida personal, ciutadana i social, i culminarà amb un simposi que se celebrarà l'any 2022 amb la voluntat d'aprofundir sobre els processos de transformació interior. Les xerrades incloses a Travessa cap al 2022 també formen part de la 7a edició del cicle Ignàgora.

Es podrà assistir a la presentació presencialment amb inscripció prèvia i també es podrà seguir en streaming pel canal de YouTube d'Inspiració 2022, un grup ampli i divers de persones que volen vetllar pel que pensen que és el nucli fonamental i essencial de Manresa 2022: la commemoració d'una transformació espiritual viscuda per Ignasi de Loiola fa cinc-cents anys a la ciutat.