Malgrat la complexitat de la situació, el Mijac de la Sagrada Família de Manresa celebrarà aquest cap de setmana les caramelles, que estaran adaptades a la situació de pandèmia. Demà dissabte a la tarda visitaran la residència de la Font dels Capellans i l’Hospital de Sant Andreu, on cantaran i ballaran cançons des del patí exterior per tal que els residents i el personal les puguin gaudir des de les finestres.

L’endemà, diumenge, l’activitat caramallaire conclourà amb un final de festa que tindrà lloc a les 12 del migdia al carrer Sagrada Família, on es cantaran cançons i els diferents grups del Mijac ballaran al so de la música.

Enguany es prepararà l’espai amb un aforament limitat de 85 cadires separades i es controlarà l’accés per tal de poder complir amb les normatives establertes. Per poder-hi assistir cal enviar un correu a mijacsafa@gmail.com o bé anar-hi el mateix diumenge facilitant el nom i les dades de contacte a l’entrada fins a omplir l’aforament.

Les caramelles son una tradició molt arrelada al Mijac de la Sagrada Família i per això, aquest any més que mai, han volgut que els residents i personal de les residències que visiten cada any, i tot el barri en general puguin seguir gaudint amb l'entitat l’arribada de la primavera.