El Consell d’Alcaldesses i Alcaldes del Bages, reunit de manera telemàtica aquest dimecres a la tarda, va voler fer públic el seu suport a l’Ajuntament de Manresa i a l’equip de professionals de Serveis Socials Bàsics "davant les afirmacions malicioses i infundades fetes públiques els darrers dies, que han volgut posar en dubte la professionalitat de les seves treballadores".

Els darrers dies la PAHC Bages i SOS Racisme han denunciat actituds racistes puntuals d'alguns treballadors socials i que en alguns casos es vulnerava el dret de les persones que van a Serveis Socials a ser acompanyades.

El Consell Comarcal del Bages es mostra "contundent" i posa en valor la tasca diària de les professionals de Serveis Socials "en un context en què la seva feina esdevé més necessària i imprescindible que mai". La institució defensa que "cal donar un suport rotund a la seva feina, sempre en constant millora i reconèixer la seva vàlua, clau per tenir una societat més cohesionada".

El reconeixement del Consell d’Alcaldesses i Alcaldes del Bages a l’Ajuntament de Manresa també es fa extensiu a totes les professionals dels Serveis Socials de l’Àrea Bàsica del Bages que actuen arreu del territori.