El Campus Universitari de Manresa celebrarà el pròxim dissabte 15 de maig les jornades de portes obertes en format virtual. El Campus engloba totes les universitats de la ciutat: Fundació Universitària del Bages-UManresa, la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya de Manresa.

Aprofitant que es duen a terme les jornades, el Campus ha editat un vídeo promocional que mostra diferents iniciatives que porten a terme les universitats en termes com recerca i investigació i que estan obertes al públic. L'audiovisual també pretén mostrar a la ciutadania els recursos dedicats a la recerca al territori així com quines accions s'impulsen per promoure la ciència.

Un dels objectius del vídeo és promocionar Manresa com a ciutat universitària, apropar el campus universitari a la ciutadania i donar a conèixer el treball en xarxa que afavoreixi projectes científics i d'R+D+I. Es tracta d'una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Manresa amb la col·laboració de les universitats del Campus de la ciutat.

Jornades de portes obertes

A la Universitat Politècnica de Catalunya a Manresa la jornada començarà a les del 10 del matí amb una presentació de l'escola i, seguidament, es faran sessions de videoconferència específiques per a cada grau i màster. Les persones interessades a participar-hi s'han d'inscriure prèviament a través de https://promocio.epsem.upc.edu/portes-obertes.

Les portes obertes de la UManresa - Fundació Universitària del Bages s'iniciaran a també a les 10 del matí a través de la pàgina web creada expressament per mostrar l'oferta universitària de les Facultats de Ciències de la Salut i Socials de la UVic - UCC i del Campus Professional. En aquesta pàgina web ja s'hi pot trobar informació exhaustiva i detallada de l'oferta d'estudis, tant de grau com de Formació Professional de Grau Superior. Així mateix, qualsevol persona que hi accedeixi pot demanar informació a través del xat.

La UOC de Manresa respondrà a tothom qui vulgui assessorament sobre l'oferta formativa al correu uocmanresa@uoc.edu.

Les portes obertes permetran als futurs universitaris i universitàries conèixer els estudis que s'ofereixen, resoldre dubtes sobre graus o màsters i les seves sortides professionals, així com conèixer les instal·lacions del centre, la vida universitària, la mobilitat internacional o les pràctiques a empreses, entre altres.

Manresa Campus Universitari

La marca Manresa Campus Universitari és una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Manresa, les universitats UPC Manresa-EPSEM, UManresa-FUB, Universitat Oberta de Catalunya (Seu territorial de Manresa) i la Biblioteca del Campus Universitari (BCUM), que té per objectiu promocionar Manresa com a ciutat universitària.