La revista manresana El Pou de la gallina lliurarà els premis Oleguer Bisbal a Càritas Manresa, Oriol Segon i Sussi Garcia el proper dimecres, 5 de maig, a dos quarts de vuit del vespre, a la sala d'actes del Casino de Manresa.

El lliurament es durà a terme en el marc de la celebració dels 34 anys de la revista manresana d'informació i opinió. Els vint-i-sisens premis Oleguer Bisbal han estat escollits, com sempre, per votació popular entre els seus lectors.

Els guardons d'aquest any, modelats per Aurora Pérez sobre el personatge creat pel dibuixant Manel Fontdevila, s'atorguen a Càritas Manresa (premi Oleguer Bisbal als «manresans d'actualitat»); Oriol Segon, fotògraf (premi Oleguer Bisbal 2021 al «manresà del Pou»), i Sussi Garcia, activista i fotògrafa (premi Oleguer Bisbal 2021 a la «manresana més manresana»). L'acte es desenvoluparà amb les mesures sanitàries habituals i caldrà fer reserva prèvia a elpou@elpou.cat.

Els anteriors guardons van ser per al personal sanitari d'Althaia (premi Oleguer Bisbal 2020 als «manresans més manresans»), al comediant Jordi Pesarrodona Capsada (premi al «manresà del Pou»), i a l'influencer Jordi Wild (premi al «manresà d'actualitat»).