L'Ajuntament de Manresa, a través de Manresa Jove, ha programat per al mes de maig diferents activitats, tallers i exposicions adreçades al públic jove.

L'Espai Jove Joan Amades enceta les activitats del mes amb la Trobada de col·lectius LGTBI del Bages, que tindrà lloc el dimarts 4 de maig a les 6 de la tarda i que s'emmarca a l'Espai Iris.

Ofereix també l'exposició «Tabac al descobert» a partir del dia 5 i fins al 17 de maig, de 4 a 7 de la tarda. Es durà a terme el taller «Costura de supervivència», adreçat a persones joves que vulguin aprendre aspectes bàsics. L'activitat, que inclourà un petit projecte personalitzat, és prevista per al dissabte 22 de maig a les 4 de la tarda. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web www.manresajove.cat.

Per a més informació o per resoldre qualsevol dubte, les persones interessades es poden posar en contacte amb l'Oficina Jove a través del correu bages@oficinajove.cat, trucant al 93 877 13 60 o bé enviant un WhatsApp al 676 66 41 42. També disposen d'atenció presencial els dilluns, dimarts i dijous, de 9 del matí a 2 del migdia i de 4 a 7 de la tarda.

L'Espai Expressart acollirà l'exposició «Retrats de llum», de l'artista manresana Elisabet Pujolar Díaz. La mostra inclou deu retrats, originats com a estudis de llum, que s'acompanyen del procés que s'ha seguit des de l'esbós fins al resultat final. Es podrà veure fins al 28 de maig els dilluns, els dimarts i els dijous.

El Casal de Joves la Kampana ha programat per a aquest mes de maig activitats a l'exterior de l'equipament. Una és «Dimarts a la fresca», amb l'objectiu de practicar esport a l'aire lliure en grups de deu persones.

Així mateix, tots els dimecres de 5 a 7 de la tarda, les dinamitzadores del casal es trobaran amb els i les joves, treballaran diferents temàtiques del seu interès, resoldran els seus dubtes i els faran consultes sobre el que necessitin. Sumat a tot això, cada divendres es farà vòlei a la plaça d'Icària, de 5 a 7 de la tarda.

El Casal també ha programat activitats en format virtual, que es duran a terme a través del perfil d'Instagram de la Kampana. El 12 de maig hi ha prevista una xerrada oberta sobre voluntariats a l'estranger, que compta amb la participació de La Víbria Intercultural, entitat que porta l'assessorament a l'Oficina Jove del Bages en Mobilitat internacional. El 20 de maig es farà un taller sobre enquadernació japonesa i, el 27, un taller de cuina amb la recepta de gelat de iogurt amb civada cruixent.