Aquest dijous, 13 de maig, el Club del Joc del CAE torna a posar en marxa les Nits de Joc aprofitant la reobertura en horari nocturn de la restauració. L'activitat, però, ha hagut d'adaptar els horaris a l'actual normativa i es farà de les 8 del vespre fins a les 11 de la nit al Graner -c/ Sobrerroca, 14- tots els dijous fins a finals de juny.

La represa de les Nits de Joc es farà amb les màximes mesures de seguretat, amb aforament limitat, taules amb un màxim de 4 persones, ús obligatori de mascareta i dispensació de gel hidroalcohòlic. L'organització de l'activitat i les mesures de seguretat podran anar variant en funció de l'evolució del context sanitari i de les mesures de prevenció que es puguin anar establint.

Les Nits de joc són un espai setmanal de trobada per als apassionats dels jocs de taula i per a aquelles persones que en volen descobrir de nous. Els membres del Club del Joc són els responsables de preparar i dinamitzar aquestes sessions, oferint una selecció diversa i variada de jocs de taula -de cartes, abstractes, d'habilitat, d'estratègia, etc- del fons lúdic del CAE i ensenyant els jocs a aquelles persones interessades o que els desconeixen. La participació en les Nits de Joc és gratuïta i, ara per ara, no requereix inscripció prèvia.

En el marc de les Nits de joc, el dia 27 de maig es celebrarà la 10a edició del Torneig de Catan. Dia Internacional del Joc.

Des de l'any 2003, el Club del Joc del CAE organitza aquesta activitat que té com a finalitat promoure el joc com un element a partir del qual es puguin estructurar activitats d'oci per a joves i adults. Les Nits de Joc formen part d'un programa de dinamització lúdica que compta amb el suport de l'Ajuntament de Manresa.