L'Ajuntament de Manresa inicia demà, 18 d'abril, els treballs de pavimentació en calçada única del carrer Lladó, que connecta amb la carretera de Vic. L'actuació té l'objectiu de millorar el recorregut de vianants en aquest entorn, que restava pendent del Pla de millora de l'Espai Públic en espais de vianants 2020. Els treballs, amb una superfície afectada de 206,12 m2, tenen una durada d'un mes i un pressupost de 47.000 euros.

Durant l'actuació es tallarà el trànsit de vehicles al carrer Lladó, al tram entre la carretera de Vic i la plaça Lladó, i també al carrer de Puigterrà de Dalt, entre el carrer de Sant Salvador i la plaça Lladó.

L'accés i sortida de vehicles del carrer del Xiprer es realitzarà des de carrer de Flors de Maig. Els vehicles que circulin pel carrer de Puigterrà de Dalt provinents de plaça dels Infants i del carrer de Sant Salvador es desviaran pel carrer Flors de Maig en direcció a la carretera de Vic.

L'Ajuntament de Manresa va engegar l'any passat, per quart any consecutiu, el Pla de Millora de l'Espai Públic, amb una inversió global d'un milió d'euros, dels quals 350.000 es van dedicar a la millora de calçades, 200.000 a millores a parcs infantils, i 450.000 a millores d'espais de vianants.

Les millores d'espais de vianants, que inclou voreres i guals, s'han executat durant els darrers mesos amb una superfície de 4.157 m². S'han portat a terme actuacions diverses als carrers de Sant Bartomeu, Escodines, Àlvar Aalto, Comtessa Ermessenda, Ferrer Vidal, Font dels Capellans, Guifré el Pilós, Núria, Saclosa, Bruc, Trieta i Alcalde Armengou.