Les samarretes de tirants, els pantalons curts i els banyadors són els productes més reclamats dels últims dies a les botigues de roba. «Amb la pujada de les temperatures, la gent s’interessa més per comprar roba de temporada. Quan arriba la calor, miren l’armari i s’adonen de què els falta», explica la venedora de la botiga de roba SG4, Roser Manzano.

La responsable de la botiga Twins, Lídia Saavedra, coincideix, tot i que assegura que, probablement, les vendes s’estabilitzaran en uns dies. «La gent un parell de setmanes abans de les rebaixes deixa de comprar per esperar-se a les ofertes, quan tornen a pujar les vendes».

Paral·lelament, Saavedra ha notat un canvi de tendència entre la clientela enguany. «Hi ha molta gent que ha canviat la forma de vestir a partir de la pandèmia, ara busquem roba més informal», explica.

Les botigues especialitzades en esports també han notat una pujada de les vendes, encara que asseguren que la previsió és que continuïn creixent. «Les temperatures altes fan que la gent busqui productes que permetin fer esport i no passar gaire calor», comenta el venedor d’esports Sagi, José Palma.

Per una altra banda, l’administrador d’Esports El Cim, Jordi Mominó, explica que encara que enguany les vendes són estables, esperen que creixi quan hi hagi una major demanda de productes de viatge.