Mig centenar de persones van assistir a l'última Nit de Jocs al Graner, organitzada a través del Club del Joc del CAE. Va ser una trobada festiva que es va viure amb alegria i emoció alhora. Els jugadors i jugadores s'hauran d'esperar fins al setembre per la propera Nit de Jocs, quan es reprengui la programació amb l'inici del nou curs.

La il·lustradora i fotògrafa Ariadna Borràs, va assistir a la cloenda per presentar el seu joc de taula Verbum amb el qual ha engegat una campanya de micromecenatge. Alguns dels assistents van tenir l'oportunitat de jugar-hi i fer anar el cervell per construir paraules a partir d'unes cartes i uns dibuixos.

Tot i les restriccions per la pandèmia, el Club del Joc ha pogut realitzar vuit sessions presencials del programa Nits de Joc, amb el torneig de Carcassone telemàtic i el 10è torneig de Catan, que va coincidir amb el Dia Internacional del Joc. 

La temporada de Nit de Jocs d'enguany s'ha vist afectada per les restriccions, però, tot i això, els organitzadors estan contents perquè han pogut celebrar 8 de les 35 sessions presencials amb totes les mesures de seguretat aprofitant la reobertura de la restauració en horari nocturn.

Nits de Joc és un programa de dinamització lúdica que compta amb el suport de l’Ajuntament de Manresa. Els membres del Club del Joc preparen les sessions de joc des del 2003, oferint una selecció diversa i variada de jocs de taula -de cartes, abstractes, d'habilitat, d'estratègia- del fons lúdic del CAE i ensenyant els jocs a aquelles persones interessades o que els desconeixen de forma gratuïta i voluntària.

Després que finalitzi el programa de Nits de Joc, els membres que en formen part començaran a organitzar la Setmana de Jocs al Carrer que esperen poder celebrar la primera setmana de setembre si és que el context de pandèmia ho permet.