El Govern de Pere Aragonès ha nomenat aquest dimarts el manresà Adam Majó Garriga nou director general per a la Promoció i Defensa dels Drets Humans. En el darrer mandat va ser director de l’Oficina de Drets Civils i Polítics de la Generalitat.

Nascut a Manresa el 1968 i veí de Berga des de fa 8 anys, Majó va entrar a l'estructura del Govern l'octubre del 2018. Fins aquell moment havia estat comissionat pel Centre Històric de Manresa. També va ser regidor a l'Ajuntament de la capital del Bages per la CUP entre els anys 2007 al 2015 i conseller comarcal del Bages.

Llicenciat en Filologia Alemanya, màster en Construcció i Representació d’Identitats Culturals per la Universitat de Barcelona. Ha estat regidor i Comissionat pel Centre Històric a l’Ajuntament de Manresa. Ha treballat en interpretació (alemany i anglès), docència, hostaleria i a Correus.

És col·laborador de diferents mitjans de comunicació, entre els quals Regió7, i autor del llibre “Set de mal. Desxifrant el feixisme del segle XXI”.