El Col·lectiu Eixarcolant, conjuntament amb el node territorial Bages-Moianès de l’entitat, explicarà dimecres a les 7 de la tarda al Casino de Manresa la seva proposta per construir un nou model agroalimentari basada en tres eixos: sostenibilitat real, traçabilitat i justícia social, i que permeti donar resposta a la pregunta «A què estem contribuint amb el nostre consum?».

També han iniciat la campanya de micromecenatge que ha de permetre aconseguir els recursos necessaris per fer realitat la proposta.

Es tracta d’una campanya ambiciosa, plantejada a nivell nacional, i que ha de servir per posar les bases del nou model agroalimentari i demostrar que és possible. Parteixen del bagatge acumulat en els darrers cinc anys, i de la certesa argumental que el canvi de model és inajornable.

El Col·lectiu Eixarcolant durà a terme a Manresa la conferència «A què estem contribuint amb el nostre consum? El model agroalimentari a debat» a càrrec de Marc Talavera, president del Col·lectiu Eixarcolant i doctor en biologia.

Es tractarà el model agroalimentari actual, els problemes que aquest representa, d’anècdotes, curiositats i mostraran dades importants per tal d’explicar a tothom que el canvi és necessari i possible.

Finalment presentaran la proposta de l’entitat: la línia d’alimentació d’Eixarcolant, i la campanya de micromecenatge.