La darrera acció reivindicativa de la Plataforma en Defensa de les Pensions Públiques i els Drets de la Gent Gran ha estat l'edició i difusió d'un vídeo per denunciar l'afectació urbanística a la residència pública del barri manresà de la Font dels Capellans.

En el vídeo demanen a l'Ajuntament i a la Generalitat que escoltin les entitats que protesten per l'alteració del jardí de la residència per les obres de connexió de la nova avinguda dels Països Catalans.

La Plataforma demana a l'Administració que no "destrossi" el jardí, desplaci la connexió viària prevista i que inverteixi per millorar la residència i el jardí.

El vídeo recull les crítiques i mobilitzacions de la pròpia plataforma de gent gran, la Federació d'Associacions de Veïns i el Casal de la Gent Gran de la Font dels Capellans.

Asseguren que "ho hem intentat tot" per fer que l'Ajuntament modifiqui l'afectació prevista, fins ara sense resultat, però que encara hi ha temps per evitar-la.

Recorden que s'han fet reunions amb l'Administració (Ajuntament i Generalitat), reunions amb els cinc grups municipals, visites in situ amb els tècnics i polítics de l'Ajuntament, denúncies mitjançant els mitjans de comunicació, la presentació d'una moció al Ple de l'Ajuntament, concentracions i manifestacions i, també, la sol·licitud a l'Ajuntament d'una consulta ciutadana (referèndum)