L'equip d'estudiants de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM) ha participat per primer cop a la MotoStudent, el campionat internacional de motocicletes universitàries.

Synergy Racing Team, l’equip format per vuit estudiants de la Universitat Politècnica de Catalunya al seu campus de Manresa, era la primera vegada que participava en aquesta competició amb equips d'universitats de diversos països.

Tot i ser el primer any i havent travessat una pandèmia mundial, l'equip ha aconseguit competir en aquesta exigent edició arribant a assolir la posició 21 de 37 pel que fa a motocicletes de combustió.

La universitat manresana destaca el bon paper realitzat per l'equip que en la seva primera participació ha pogut gaudir de tots els dies de competició, superant les verificacions administratives, tècniques i dinàmiques i arribant a competir en pista amb equips de molt alt nivell. 

Per a la universitat, aquest resultat ratifica l'esforç, les ganes i el compromís que han tingut els membres de l'equip en competició i afirma un futur sòlid per l'equip, que ja pensa en el següent prototip, la SRT-02.