Una fuita de gas que es va produir en unes obres que s’estan portant a terme a la carretera de Vic de Manresa, a tocar la rotonda de la Bonavista, van obligar, ahir al vespre a tallar el trànsit a la zona, durant aproximadament una hora.

Arran de la fuita, es va tallar el trànsit en el tram comprès entre el carrer Pare Clotet i la mateixa rotonda de la Bonavista i els vehicles es desviaven per carrers adjacents. Els serveis d’emergències també van instal·lar cintes de plàstic a la zona per evitar el pas de vianants pel tram afectat. El trànsit es va restablir cap a dos quarts de deu del vespre.

La fuita de gas es va produir cap a un quart de nou del vespre a l’alçada del número 109 de la carretera de Vic, on s’estan portant a terme unes obres per canalitzar una línia elèctrica.

Precisament, aquestes obres, la setmana passada ja van provocar importants retencions de trànsit a la zona. Les obres van començar l’1 de setembre i la previsió és que acabin el 12 de setembre. Els treballs es porten a terme a la vorera, però s’ha reservat un dels dos carrils de circulació en sentit centre de la ciutat per deixar-hi material, maquinària i contenidors de les obres, de manera que en aquest tram i fins a la rotonda, la carretera de Vic passa de tenir dos carrils de circulació a tal sols un.