El papa Francesc ha rebut al Vaticà la priora del concent de Santa Clara, de Manresa, la mediàtica sor Lucía Caram, i a dues monges més sor Pilar, sor Juana Mari.

Les religioses van explicar al papa la situació que viu la comunitat, la tasca de la Fundació de Santa Clara i l'impacte que la pandèmia està tenint. També van compartir impressions sobre el projecte Invulnerables, que té com a objectiu ajudar famílies manresanes sense recursos i amb fills. 

Segons ha explicat sor Lucia, el papa Francesc va seguir amb molta atenció tots els projectes i, tot seguit, "li vam regalar la motxilla que també hem regalat a tots els nens del programa i que estem lliurant també a la Plataforma dels Aliments".

Es tracta d'unes motxilles de la Fundació La Caixa, que venen amb material escolar, "de les quals hem repartit moltíssimes".

Sor Lucía ha explicat que el papa va agrair molt aquest gest. "El vam veure que estava molt fort. Venia d'un viatge bastant intens i estava content. Tenim papa per molt temps", ha explicat la religiosa que ha donat gràcies "per aquest papa, perquè coneix molt de prop el que estem fent, ho valora i realment hem experimentat la seva estimació. I ell, la nostra".