A partir de dilluns es prohibirà l’accés de vehicles al carrer dels Predicadors i es reduirà de dos a un carril de circulació a la Muralla del Carme, al tram entre el carrer d'Àngel Guimerà i el Passeig de Pere III, en direcció a la carretera de Cardona. El motiu és que Endesa Distribución Eléctrica, S.A. iniciarà les obres de canalització soterrada elèctrica de Mitja Tensió al carrer dels Predicadors, al Passeig de Pere III i a la Muralla del Carme.

Amb motiu d’aquests treballs les afectacions al trànsit seran les següents:

  • Es prohibirà l’accés de vehicles al carrer dels Predicadors.
  • Es reduirà de 2 a 1 carril de circulació a Muralla del Carme, tram entre el carrer d'Àngel Guimerà i el Passeig de Pere III, en direcció a la carretera de Cardona.

El termini d’execució de les obres és de 5 setmanes.

Amb motiu d’aquests treballs es prohibirà l’estacionament en l’àmbit d’afectació de les obres.

D'altra banda, també dilluns, Aigües de Manresa, S.A. iniciarà les obres de reposició de la xarxa d’aigua potable al grup d’habitatges Pare Ignasi Puig, blocs 31 i 32 del barri del Xup. Amb motiu d’aquests treballs es prohibirà l’estacionament en l’àmbit d’afectació de les obres. El termini d’execució de les obres és de 3 setmanes.

Abans, aquest diumenge, de 8 h a 17 h, amb motiu de la implantació d’un camió grua per a unes obres a l’edifici número 62 del carrer Guimerà, entre el Passeig Pere III i el carrer Carrió, que les afectacions de trànsit seran les següents:

  • Es tallarà el trànsit de carrer Guimerà, entre Crist Rei i el carrer Carrió.
  • Es tallarà el trànsit de vehicles excepte veïns al Passeig Pere III – Plaça Espanya costat números imparells (costat pàrquing Europa), amb sortida de Passeig Pere III pel carrer Arquitecte Oms o Muralla Sant Domènec.

Avui divendres, dins els treballs de la 2a fase d’actuacions de reposició de peces de paviment en mal estat en zones de vianants, de 8 a 19 h, s’han iniciat els treballs de reposició de peces del paviment al carrer d'Urgell.

 Amb motiu d’aquesta actuació les afectacions a la mobilitat seran les següents:

  • Es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Urgell entre el carrer del Born i la plaça Clavé.
  • Els vehicles accediran i sortiran del carrer Cirera des de la plaça Gispert.
  • Fora de l’horari de treball i en cap de setmana es restablirà el trànsit de vehicles habitual.

És previst que aquesta actuació duri 7 dies.

D'altra banda, ahir dijous es va restablir el trànsit habitual pel carrer del Carme, un cop finalitzats els treballs de reposició de peces malmeses en aquest vial.