El documental 'Una família colombiana' arribarà aquest dilluns, 18 d'octubre, a Manresa en el marc del 5è aniversari dels Acords de Pau a Colòmbia. La projecció es farà a 2/4 de 8 del vespre a l'auditori de l'Espai Plana de l'Om. Comptarà amb la participació de la protagonista del documental, Ruby Castaño, i de la directora, Tanja Wol Sørensen.

Arreu del món hi ha líders socials que han dedicat tota la seva vida a la lluita a la defensa dels drets humans i de la terra. Però, quins costos i quines conseqüències familiars ha tingut aquesta vida per als protagonistes? El llargmetratge documental Una 'familia colombiana' té l’objectiu de posar sobre la taula aquestes qüestions en el marc del 5è aniversari dels Acords de Pau a Colòmbia entre el govern i les FARC-EP.

Seleccionat en més de 20 festivals i guanyador de cinc premis, 'Una familia colombiana' és un retrat íntim de la relació entre una mare i una filla en el context del conflicte armat a Colòmbia, una cara que acostuma a passar desapercebuda.

És un acte gratuït, però cal reservar les entrades a la web del Kursaal. Ho podeu fer en aquest enllaç.

Dimarts, tant Castaño com Wol Sørensen participaran a Flors Sirera en els tallers amb entitats que s'hi organitzen.

És un acte promogut per part del Col·lectiu Maloka, la Casa per la Solidaritat i la Pau Flors Sirera i el Programa de Cooperació de l’Ajuntament de Manresa amb el suport de la Diputació de Barcelona.